Kopimaskiner

 

 Konica Minolta C558

7 Gode grunner til å velge C558

– Ny 10,1″ berøringsskjerm med integrert NFC

– Ny, svært krafrig «dual core» prosessor på 1,6 GHz og 4 GB minne som standard

– Ny «multi-feed detector» sørger for at alle ark blir skannet, og forhindrer at flere orginaler trekkes inn i dokumentmateren samtidig.

– Ny dokumentmater, med 300 arks kapasitet og opptil 240 sider per minutt skannehastighet                                                    

– Air Cleaning Unit for renere luft

– Lydnivået er redusert

– Støtte for Airprint, NFC, Google cloud, WIFI, Bluetooth

Konica Minolta C558 er ei kraftig og god maskin med rask responstid for utskrift og kopi, sjølv frå kvilemodus. Stor dokumentmater som skanner opptil 240 sider pr minutt. Leveres med intern etterbehandler med stift og sortering. Leveres og med storskuff med plass til 2500 ark.

Pris: 1290,- per mnd i 60 mnd.  Med leasing frå De lage landen.  Les meir om leasing frå De Lage Landen her:

Prisen forutsetter driftsavtale.

I ein driftsavtale betaler ein etter bruk av maskin. I driftsavtalen er alt inkludert, tonere, service etc…

Ny 10.1”

Multifunksjonsmaskiner

Bilderesultat for konica minolta bizhub

Kopimaskiner var lenge eigne maskiner som levde sitt eige liv på sida av datanettverket til bedriftene. Slik er det ikkje i dag.

I dag er kopimaskinene utvikla til å bli mulitfunksjonseiningar som gjev deg utskrift, skanning, kopi og faks. Ei ekte bizhub.

Voss Kommunikasjon er ein av to partnarar av Konica Minolta i Hordaland. Konica Minolta er marknadsleiande i Norge. Voss Kommunikasjon er marknadsleiande på Voss og i Hardanger. I tillegg er vi ein kompetansepartnar innen produktintegrering og nettverksløysingar. Me leverer maskiner til både Voss Kommune og Hordaland Fylkeskommune.

Konica Minolta har utvikla produkt som er brukervenlege og kostnads-effektive og system med stor funksjonalitet og fleksibilitet. Vi bidrar også til vekst og gode resultat ved å tilby høg servicegrad og skreddersydde løysingar tilpassa våre kunder sine unike behov og utfordringar.

 Konica Minolta sitt  landsdekkande distribusjonsnett inkluderer eigne salgskontor i 12 fylker samt 30 frittståande forhandlarar. Konica Minolta Business Solutions Norway AS er ein del av eit verdensomspennende høgteknologisk selskap med meir enn 33.000 tilsette.